Welcom

Delete this widget from your Dashboard and add your own words. This is just an example!

pantun jawa

Minggu, 13 Februari 2011

Numpak sedhan nganggo blangkon
angkutan umum dadi becax
mbiyen premium saiki pertamax
wong luwe ora kongang ngadeg

0 komentar:

Posting Komentar