Welcom

Delete this widget from your Dashboard and add your own words. This is just an example!

puisi jawa

Minggu, 13 Februari 2011

arek wedok .... wong manis...
Sliramu akeh sing ngidamake
Awakmu prasaja ora neko-neko

arek wedok .... Amung aku iso ndelok awakmu neng tipi
Aku tresno karo awakmu
Pokoke kowe jan sip tenan Wulan

Postermu tak templek ke ning tembok kamarku
Saben wengi tak ilingi sliramu
Jan aku kesengsem karo awakmu Wulan

arek wedok... mugo2 wae awakmu gelem dadi pacarku
Mengko tak jak ngopi neng setadion mediun
Karo tak jak mlaku2 neng sarangan
Wes to pokoke mak nyuss tenan

arek wedok.. aku trisno karo awakmu
Najan aku dudu selebritis ..
Aku ora peduli ...
Aku tetep seneng karo awakmu Wulan

arek wedok ... tomponen aku dadi pacarmu yo !

0 komentar:

Posting Komentar